Onderwerp: Peacan broodje
Wie weet hoe deze broodjes worden gemaakt ,of werken jullie niet met bladerdeeg?
Want daar worden ze van gemaakt ,en dan gevlochten of zo en met vulling en dan peacan nootjes:9:9
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » Peacan broodje
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
Wie weet hoe deze broodjes worden gemaakt ,of werken jullie niet met bladerdeeg?
Want daar worden ze van gemaakt ,en dan gevlochten of zo en met vulling en dan peacan nootjes:9:9
ja, heb ik ook wel eens gemaakt. Ze zijn van bladerdeeg, dus die velletjes vullen met een beetje amandelspijs, beetje maplesyrup erover druppelen en wat gebrokkelde pecannoten erover. Minuut of 15, kan ook wat langer zijn, tot ze lekker bruin zijn, in de oven en af laten koelen. Als je dat lekker vindt nog wat maplesyrup erover sprenkelen. Kunt ook ahornsiroop gebruiken, ligt eraan wat je lekkerder vindt, zoetig of wat rokeriger.
Volgens mij is ahornsiroop hetzelfde als maplesyrup.
Alleen is het ene vertaald en het andere gewoon op z'n engels (of Canadees)
Dat stroop is dat gewoon te koop bij C1000 ? of moet ik naar speciale winkel?
Dat stroop is dat gewoon te koop bij C1000 ? of moet ik naar speciale winkel?
Niet alle winkels verkopen het,ik weet wel dat de Jumbo het verkoopt,onder het merk van Citadelle.
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » Peacan broodje
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.