Onderwerp: Witte chocoladevulling
Hoi!!
Ik ben al even met de zoekfunctie in de weer geweest en voor een witte chocoladevulling die buiten de koelkast bewaard kan worden kwam ik daarmee uit op botercreme van de mix met witte chocoladepasta. (Ik vond er ook een waar eiwitten doorheen gaan, dat lijkt me niet geschikt?)
Nu zat ik me alleen af te vragen of het niet lekkerder is om gesmolten witte chocola door de mix te doen en welke verhoudingen ik dan ongeveer moet gebruiken.
Het gaat in een chocoladebiscuit en bij de witte chocola wilde ik een laagje frambozen uit de diepvries doen (kan dit buiten de koelkast, voor iig een uur of 6?)
Dan "moet" er natuurlijk nog een tweede vulling bij. Wat raden jullie aan banketbakkersroom (van de dr oetkermix) of iets anders met chocola of bijv botercreme van de mix met oreo koekjes? (Is dat ook lekker in banketbakkersroom?)
Mijn dank is groot!!