Nou nou wat een verhaal, maar tis wel een hele uitdaging!!!
ik heb niet op al je vragen een antwoord maar op een paar wel.
-je planning ziet er naar mijn idee goed uit
-pfff een taart van 4 hoog vervoeren??? zou ik niet doen
-taartdozen is wel het beste ivm zweten en beschadigen
-zweten en smelten voorkomen door 1op1 botercreme te gebruiken met het afsmeren en zorg er goed voor dat je dijkjes maak zodat je vulling niet tegen de marsepein aan kon komen. Vraag ook of ze de koeling niet te koud zetten anders word de temperatuursverschilllen erg groot.
-ganache is redelijk lang houdbaar in je koelkast. hoelang weet ik niet met zekerheid te zeggen.
-ik zou niet op dinsdag al vullen maar de woensdag daarvoor houden en goed temperen.
-ook zou ik wat decoraties (rozen) extra maken in vrband met beschadigen en meenenem naar locatie waar je eventueel de laatste dingetjes kan reparen, neem ook lijm mee en of icing.
Neem aan dat er nog veel meer tips gaan komen, maar bij deze wens ik je veel succes toe!
Wat een bloemetje? nee van mij krijg je een taart!!!