Onderwerp: Biscuitdeeg voor een cakerol?
Hallo allemaal,
Ik wil een cakerol gaan maken. Kan ik hiervoor gewoon het recept voor biscuitdeeg volgen of kan ik beter een ander soort deeg nemen?
Groetjes
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » Biscuitdeeg voor een cakerol?
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
Hallo allemaal,
Ik wil een cakerol gaan maken. Kan ik hiervoor gewoon het recept voor biscuitdeeg volgen of kan ik beter een ander soort deeg nemen?
Groetjes
ik zou eigenlijk gewoon cake nemen, ik denk dat biscuit teveel gaat kruimelen als je die oprolt! het heet ook niet voor niets een cakerol huh
succces
geloof wel dat ik in wat oude receptenboeken biscuit heb zien staan, dus geen cake. Het is iets makkelijker rolbaar geloof ik...
Ik heb in de receptenrubriek een recept gezet voor een kersenboltaart. De 'buitenkant' is gemaakt van een cake/biscuitrol. Als je even zoekt op 'kersenboltaart' dan heb je 'm zo gevonden. Hopelijk kun je hier mee uit de voeten!
biscuit rolt makkelijker dan cake. cake breekt sneller.
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » Biscuitdeeg voor een cakerol?
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.