1

Onderwerp: Biscuitdeeg voor een cakerol?

Hallo allemaal,
Ik wil een cakerol gaan maken. Kan ik hiervoor gewoon het recept voor biscuitdeeg volgen of kan ik beter een ander soort deeg nemen?

Groetjes

2

Re: Biscuitdeeg voor een cakerol?

ik zou eigenlijk gewoon cake nemen, ik denk dat biscuit teveel gaat kruimelen als je die oprolt! het heet ook niet voor niets een cakerol huh :P
succces :)

Re: Biscuitdeeg voor een cakerol?

geloof wel dat ik in wat oude receptenboeken biscuit heb zien staan, dus geen cake. Het is iets makkelijker rolbaar geloof ik...

Re: Biscuitdeeg voor een cakerol?

Ik heb in de receptenrubriek een recept gezet voor een kersenboltaart. De 'buitenkant' is gemaakt van een cake/biscuitrol. Als je even zoekt op 'kersenboltaart' dan heb je 'm zo gevonden. Hopelijk kun je hier mee uit de voeten!

5

Re: Biscuitdeeg voor een cakerol?

biscuit rolt makkelijker dan cake. cake breekt sneller.

If life gives you lemons, make lemoncurd.