Onderwerp: aardbeienvulling? welke is goed stevig?
Hallo allemaal, ik heb
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » aardbeienvulling? welke is goed stevig?
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
Hallo allemaal, ik heb
Je zou een gelatineblaadje kunnen oplossen in een heelllllllllllllllllll klein beetje heet water er dat er doorheen mengen en daarna in de koelkast op laten stijven....
Ik maak altijd een (frambozen-)mousse van een bekertje slagroom opgeklopt met een zakje klopfix en suiker naar smaak en roer dat door 2-3 eetlepels mascarpone waar ik eerder de geprakte/gepureerde frambozen (of aardbeien wat je wilt) door heb geroerd. Even laten opstijven in de koelkast en dan heb je een lekkere stevige mousse!
Ik maak altijd monchou bavarois met een half blikje aardbeienvlaaivulliing erdoor. Het recept van de monchou bavarois staat hier links bij recepten.
Koenie's aardbeienmousse wordt ook lekker stevig en is heeeeeeeeeeerlijk!!
http://www.deleukstetaarten.nl/index.ph … eienmousse
Ik doe meestal wel 4 blaadjes gelatine trouwens...
groetjes
Dorieke
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » aardbeienvulling? welke is goed stevig?
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.