1

Onderwerp: aardbeienvulling? welke is goed stevig?

Hallo allemaal, ik heb

Er is altijd een reden om een taart te bakken...

2

Re: aardbeienvulling? welke is goed stevig?

Je zou een gelatineblaadje kunnen oplossen in een heelllllllllllllllllll klein beetje heet water er dat er doorheen mengen en daarna in de koelkast op laten stijven....

It ain't what you wud, it's the way that you wud it!It's a dirty job, but somebody's got to WUD it!

3

Re: aardbeienvulling? welke is goed stevig?

Ik maak altijd een (frambozen-)mousse van een bekertje slagroom opgeklopt met een zakje klopfix en suiker naar smaak en roer dat door 2-3 eetlepels mascarpone waar ik eerder de geprakte/gepureerde frambozen (of aardbeien wat je wilt) door heb geroerd. Even laten opstijven in de koelkast en dan heb je een lekkere stevige mousse!

Groetjes Vanessa "Taart van mijn zus"
"Life is like a box of chocolates, you'll never know what you gonna get"

4

Re: aardbeienvulling? welke is goed stevig?

Ik maak altijd monchou bavarois met een half blikje aardbeienvlaaivulliing erdoor. Het recept van de monchou bavarois staat hier links bij recepten.

Groetjes, Elly

5

Re: aardbeienvulling? welke is goed stevig?

Koenie's aardbeienmousse wordt ook lekker stevig en is heeeeeeeeeeerlijk!!

http://www.deleukstetaarten.nl/index.ph … eienmousse

Ik doe meestal wel 4 blaadjes gelatine trouwens...

groetjes

Dorieke

-  My therapist told me the way to achieve true inner peace is to finish what I start. So far today, I have finished 2 bags of M&M's and a chocolate cake. I feel better already -