Onderwerp: nog een keertje over invriezen en ontdooien
ik ben vrijwillig aangewezen om voor aanstaande paasmaandag het toetje te verzorgen voor de familje dus tja dat worden taarten (man of 15)
ik heb even gezocht en volgens mij kun je dus een taart compleet af invriezen
alleen die taardozen, zou het ook in de plastic taarthouders kunnen die de lidl vorige week in de aanbieding had?
anders moet ik vandaag even langs de bakker, taatdozen scoren
en dan ontdooien, we moeten 3 kwartier rijden en duurt het nog wel een uurtje
voordat we aan het toetje toe zijn
het worden er 2 van verschillende vorm
1 rechthoekige cake met advocaat room, nigella's chocomouse, afsmeren met de advocaatroom, dun laagje marspein en gesmolten pure chocolade erover
de ander een 1/2 3D ei met nigella's chocomouse(wit), vruchtenroom of jam(ananas\meloen) en marshmallowfondant erover
zelf heb ik het idee om de koelbox te gebruiken en de dozen daarin te zetten
en bij aankomst het verder laten ontdooien op het aanrecht
wat zouden jullie adviezeren voor ontdooien?
Heeft iemand het recept om tijd te bakken al gevonden?????