Onderwerp: kleuren met cacou poeder
heeft iemand ervaring met het kleuren met cacou poeder.
ik wil mijn marsepein er bruin mee kleuren
alvast bedankt voor de evt tips
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bekleden » kleuren met cacou poeder
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
heeft iemand ervaring met het kleuren met cacou poeder.
ik wil mijn marsepein er bruin mee kleuren
alvast bedankt voor de evt tips
Ik deed het tot een jaargeleden altijd. Werkt prima. Je moet wel met de echte cacao doen. Ik heb het 1x met nesquick geprobeert, maar dan heb je heel veel nodig en dan is het niet lekker meer + dat donkerbruin dan gewoon niet lukt.
Ik ben ermee gestopt omdat ik later zo'm combi kleurtjespakket kocht waar het bruin in zat.
Het kan soms wat droog worden door de cacao, dan kun je een beetje crisco toevoegen, dan is dat weer opgelost. Succes
smaakt het dan ook echt naar chocola?
Het kan soms wat droog worden door de cacao, dan kun je een beetje crisco toevoegen, dan is dat weer opgelost. Succes
wat ook heel goed werkt is een klein deel fondant toevoegen en dan bedoel ik hiermee de liquide versie
hierdoor voorkom je van in het begin het uitdrogen van de marsepein.
Hoi,
heb ook een keer de marsepein gekleurd met cacao.
Met de bruine kleurstof kreeg ik het niet voor elkaar maar met cacao wel.
Kijk maar naar dit taartje
het hertje is met de kleurstof gedaan echt donkerder kreeg ik hem niet.
Maar de bekleding is gekleurd met cacao.
Groetjes yvonne
ja maar dat is chestnut brown, is ook niet echt een diep bruine kleurstof toch?
@Yvonne: ik heb even je foto verkleind, zie dit topic, eerste bericht, laatste alinea.
waarmee het bolletje bekleed is was echt heel donkerbruin.
Het hertje is meer chestnutbrown
smaakt het dan ook echt naar chocola?
Ja, je proeft wel de chocola!! Maar dat vind ik persoonlijk niet erg.
Ligt er wel aan hoeveel je gebruikt en hoe donker het wordt.
ja dat bedoelde ik ook, dat het hertje chestnutbrown is... en dat je die kleur dan nooit donkerder krijgt is logisch, want het is die kleur.
Misschien als je er een piepklein beetje zwart doordoet? of had je dat ook al geprobeerd?
Ja, ik kleur ook altijd met cacao en om een donkerder bruin te krijgen doe ik er ook altijd een beetje zwart bij, werkt prima!
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bekleden » kleuren met cacou poeder
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.