1

Onderwerp: Met wat afsmeren bij gebruik van een mousse

Hoi

Heb een vraagje. Uit ervaring weet ik intussen wel dat je botercreme het beste toepast als je rolfondant gebruikt.

Maar een mousse vind ik natuurlijk lekkerder. Met wat smeren jullie een taart af als je bv een bananenmousse of aardbeienmousse gebruiken?

Heb hier en daar al gelezen dat er een dijkje gespoten wordt met botercreme en afgesmeerd met botercr

2

Re: Met wat afsmeren bij gebruik van een mousse

Als je graag wilt dat het bij elkaar smaakt, zou je saroma poeder (banaan of aardbei) aan de botercr

Groetjes van Carina
http://www.taartwerk.nl

3

Re: Met wat afsmeren bij gebruik van een mousse

ik gebruik dan gewoon botercreme en dat kan je wel een smaak geven wat erbij past, eventueel kan je ook met abrikozenjam afsmeren, maar ik doe dat nooit hoor!

Wat een bloemetje?  nee van mij krijg je een taart!!!

4

Re: Met wat afsmeren bij gebruik van een mousse

Bedankt

Maar hoe gebruik je saroma door je botercr

Re: Met wat afsmeren bij gebruik van een mousse

niet de saroma aanmaken hoor! gewion allen de poeder gebruiken.
en een hoeveelheid toevoegen die lekker vind

groetjes Tirza     
www.facebook.com/TaartvanTirs

6

Re: Met wat afsmeren bij gebruik van een mousse

Ik smeer ook altijd af met botercreme met een smaakje erdoor en dat smaakje pas je gewoon aan op je vulling.

If life gives you lemons, make lemoncurd.