1

Onderwerp: vraag zwitserse room

moet ik de slagroom alleen stijf kloppen en gebruik ik geen extra suiker???

2

Re: vraag zwitserse room

als ik het maak, altijd dus want dat vind ik de lekkerste vulling, klop ik het bijna stijf en ik gebruik geen suiker

3

Re: vraag zwitserse room

ok dat ga ik dan ook doen en doe je er nog gelatine bij of is het zonder ook prima te doen. Heb nl nog nooit met gelatine gewerkt :(, heb wel klopfix in huis ook nog nooit gedaan!!!!

4

Re: vraag zwitserse room

Ik doe er nooit gelatine of klopfix bij. Ik klop de slagroom stijf, niet TE stijf, maak de banketbakkersroom en spatel de twee rustig doorelkaar. En dan is het gewoon lekker dik, er hoeft dus geen extra versteviging bij.

Groetjes, Daphne

5

Re: vraag zwitserse room

Ik gebruik wel altijd klopfix als de taart (of toef op de cc) langer moet blijven staan. Dus niet als je het snel gaat opeten.

Groetjes, Ilonka
Leven en laten leven, maar geniet van elke dag.

6

Re: vraag zwitserse room

Daphne91 schreef:

Ik doe er nooit gelatine of klopfix bij. Ik klop de slagroom stijf, niet TE stijf, maak de banketbakkersroom en spatel de twee rustig doorelkaar. En dan is het gewoon lekker dik, er hoeft dus geen extra versteviging bij.

Zo doe ik het ook altijd. niets erbij doen, is niet nodig