Onderwerp: vraag zwitserse room
moet ik de slagroom alleen stijf kloppen en gebruik ik geen extra suiker???
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » vraag zwitserse room
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
moet ik de slagroom alleen stijf kloppen en gebruik ik geen extra suiker???
als ik het maak, altijd dus want dat vind ik de lekkerste vulling, klop ik het bijna stijf en ik gebruik geen suiker
ok dat ga ik dan ook doen en doe je er nog gelatine bij of is het zonder ook prima te doen. Heb nl nog nooit met gelatine gewerkt , heb wel klopfix in huis ook nog nooit gedaan!!!!
Ik doe er nooit gelatine of klopfix bij. Ik klop de slagroom stijf, niet TE stijf, maak de banketbakkersroom en spatel de twee rustig doorelkaar. En dan is het gewoon lekker dik, er hoeft dus geen extra versteviging bij.
Ik gebruik wel altijd klopfix als de taart (of toef op de cc) langer moet blijven staan. Dus niet als je het snel gaat opeten.
Ik doe er nooit gelatine of klopfix bij. Ik klop de slagroom stijf, niet TE stijf, maak de banketbakkersroom en spatel de twee rustig doorelkaar. En dan is het gewoon lekker dik, er hoeft dus geen extra versteviging bij.
Zo doe ik het ook altijd. niets erbij doen, is niet nodig
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » vraag zwitserse room
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.