Onderwerp: Beetje spoed: wat moet ik hiermee?
Ik heb net een kapsel in een 24 cm bakvorm gebakken met het recept dat op de mix uit de shop staat. Maar bij het uit de vorm halen, zag ik dit
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » Beetje spoed: wat moet ik hiermee?
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
Ik heb net een kapsel in een 24 cm bakvorm gebakken met het recept dat op de mix uit de shop staat. Maar bij het uit de vorm halen, zag ik dit
-opvullen met botercreme
-laagje afzagen
-omkeren
Omkeren lijkt het beste, maar het bodempje is knisperdun. Hoe hou ik dat heel? En hoe los ik het dan op met het vullen? Hmm, ik kan de lemoncurd onderop combineren met een laagje botercreme en de bovenste laag met het kwarktaarttoetje.
Nou ja, laat maar. Hij bleek ook niet helemaal goed gaar te zijn op 1 punt. Ik maak straks wel een nieuw kapsel. Gelukkig hoeft de taart morgen pas klaar te zijn.
Als hij gaar geweest was had ik gezegd: dichtpurren met botercr
Ik heb hier ook vaak last van (moet het helaas met een camping-oventje doen:) )
Maar ik "zaag" het laagje er altijd vanaf, zeker omdat het middelste gedeelte vaak hoger is dan de rest. Zo heb je ook een perfect recht taartje.
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » Beetje spoed: wat moet ik hiermee?
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.