1

Onderwerp: Beetje spoed: wat moet ik hiermee?

Ik heb net een kapsel in een 24 cm bakvorm gebakken met het recept dat op de mix uit de shop staat. Maar bij het uit de vorm halen, zag ik dit :(

http://www.mijnalbum.nl/Foto-VCF6WLLH-G.jpg
http://www.mijnalbum.nl/Foto-4FCWPXTQ-G.jpg

2

Re: Beetje spoed: wat moet ik hiermee?

-opvullen met botercreme
-laagje afzagen
-omkeren

Deleukstetaartenshop Almere, verkozen tot leukste winkel van Almere en van Flevoland!

3

Re: Beetje spoed: wat moet ik hiermee?

Omkeren lijkt het beste, maar het bodempje is knisperdun. Hoe hou ik dat heel? En hoe los ik het dan op met het vullen? Hmm, ik kan de lemoncurd onderop combineren met een laagje botercreme en de bovenste laag met het kwarktaarttoetje.

4

Re: Beetje spoed: wat moet ik hiermee?

Nou ja, laat maar. Hij bleek ook niet helemaal goed gaar te zijn op 1 punt. Ik maak straks wel een nieuw kapsel. Gelukkig hoeft de taart morgen pas klaar te zijn.

5

Re: Beetje spoed: wat moet ik hiermee?

succes met de volgende.

Re: Beetje spoed: wat moet ik hiermee?

Als hij gaar geweest was had ik gezegd: dichtpurren met botercr

7 Laatst bewerkt door Triesje (22-03-2009 13:36)

Re: Beetje spoed: wat moet ik hiermee?

Ik heb hier ook vaak last van (moet het helaas met een camping-oventje doen:) )
Maar ik "zaag" het laagje er altijd vanaf, zeker omdat het middelste gedeelte vaak hoger is dan de rest. Zo heb je ook een perfect recht taartje.

Liefs van Tries!!