1

Onderwerp: Ballina paste to cover fondant

Als ik deze fondant meng met tylose, wordt het dan stevig genoeg om mee te boetseren of blijft het dan zacht?

Groetjes, Elly

2

Re: Ballina paste to cover fondant

Nee, je kunt beter een andere soort fondant nemen voor het boetseren want het blijft best erg zacht.

Maar het zal wel iets van suiker zijn - Bløf
Happy Baking, webwinkel en winkel in Den Haag

3

Re: Ballina paste to cover fondant

Oke, en tylose door marsepein heeft ook geen zin geloof ik? Waar kun je dan het beste mee boetseren?

Groetjes, Elly

4

Re: Ballina paste to cover fondant

tylose door marsepein kan wel degelijk hoor!

5

Re: Ballina paste to cover fondant

Tylose maakt marsepein wel steviger, maar als het echt heel hard moet worden, zoals een strik, werkt fondant het beste (maar dus niet de Ballina). Ik vind zelf Pettinice of Bakels (is hetzelfde) het fijnst werken en dat smaakt ook naar niets behalve zoet. Geen rare bijsmaakjes.

Mijn website: Presentaart