Onderwerp: Ballina paste to cover fondant
Als ik deze fondant meng met tylose, wordt het dan stevig genoeg om mee te boetseren of blijft het dan zacht?
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Decoreren » Ballina paste to cover fondant
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
Als ik deze fondant meng met tylose, wordt het dan stevig genoeg om mee te boetseren of blijft het dan zacht?
Nee, je kunt beter een andere soort fondant nemen voor het boetseren want het blijft best erg zacht.
Oke, en tylose door marsepein heeft ook geen zin geloof ik? Waar kun je dan het beste mee boetseren?
tylose door marsepein kan wel degelijk hoor!
Tylose maakt marsepein wel steviger, maar als het echt heel hard moet worden, zoals een strik, werkt fondant het beste (maar dus niet de Ballina). Ik vind zelf Pettinice of Bakels (is hetzelfde) het fijnst werken en dat smaakt ook naar niets behalve zoet. Geen rare bijsmaakjes.
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Decoreren » Ballina paste to cover fondant
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.