Onderwerp: Wat is het verschil??
Gebruik altijd de bekertjes slagroom van ah maar nu zag ik ook geslagen room deze kan je ook weer opnieuw opkloppen stond op de verpakking maar wat zou het verschil zijn met slagroom?
Groetjes,
Susan
Susan
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » Wat is het verschil??
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
Gebruik altijd de bekertjes slagroom van ah maar nu zag ik ook geslagen room deze kan je ook weer opnieuw opkloppen stond op de verpakking maar wat zou het verschil zijn met slagroom?
Groetjes,
Susan
Bedoel je die kant en klare???
Ik denk vooral de prijs?
Nee bedoel niet de kant en klare. Zitten alletwee in een beker van 250 ml. Alleen staat er bij de een slagroom en de andere geslagen room.
Groetjes,
Susan
Dan weet ik het niet!!
Die geslagen room had ik laatst (per ongeluk gepakt ipv de gewone slagroom). Ik wist niet dat je m opnieuw kon opkloppen. Maar ik vond m wat minder lekker dan de gewone slagroom en hij werd ook niet heel stevig. Ik heb alleen geen idee wat nou precies het verschil is.
Als je 250 ml geslagen room hebt is dat in ieder geval minder dan als je 250 ml ongeklopte hebt en het zelf klopt.
Ik ben erachter gekomen wat nu het verschil is tussen de gewone slagroom en de geslagen slagroom van Albert hein.
de bekertjes geslagen room moet je inderdaad net zoals de gewone opkloppen dit zijn niet die kant en klare dus.
het verschil is dat de geslagen room minder vet bevat het is de "Light" slagroom.
staat er ook heel klein op, maar dan moet je wel goed kijken
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » Wat is het verschil??
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.