1

Onderwerp: Wat is het verschil??

Gebruik altijd de bekertjes slagroom van ah maar nu zag ik ook geslagen room deze kan je ook weer opnieuw opkloppen stond op de verpakking maar wat zou het verschil zijn met slagroom?

Groetjes,
Susan

Groetjes,
Susan

2

Re: Wat is het verschil??

Bedoel je die kant en klare???

Groetjes, Ilonka
Leven en laten leven, maar geniet van elke dag.

3

Re: Wat is het verschil??

Ik denk vooral de prijs?

4

Re: Wat is het verschil??

Nee bedoel niet de kant en klare. Zitten alletwee in een beker van 250 ml. Alleen staat er bij de een slagroom en de andere geslagen room.

Groetjes,
Susan

Groetjes,
Susan

5

Re: Wat is het verschil??

Dan weet ik het niet!! :think:

Groetjes, Ilonka
Leven en laten leven, maar geniet van elke dag.

6

Re: Wat is het verschil??

Die geslagen room had ik laatst (per ongeluk gepakt ipv de gewone slagroom). Ik wist niet dat je m opnieuw kon opkloppen. Maar ik vond m wat minder lekker dan de gewone slagroom en hij werd ook niet heel stevig. Ik heb alleen geen idee wat nou precies het verschil is.

Groetjes, Daphne

7

Re: Wat is het verschil??

Als je 250 ml geslagen room hebt is dat in ieder geval minder dan als je 250 ml ongeklopte hebt en het zelf klopt.

If life gives you lemons, make lemoncurd.

8

Re: Wat is het verschil??

Ik ben erachter gekomen wat nu het verschil is tussen de gewone slagroom en de geslagen slagroom van Albert hein.

de bekertjes geslagen room moet je inderdaad net zoals de gewone opkloppen dit zijn niet die kant en klare dus.

het verschil is dat de geslagen room minder vet bevat het is de "Light" slagroom.

staat er ook heel klein op, maar dan moet je wel goed kijken

Wat een bloemetje?  nee van mij krijg je een taart!!!