Onderwerp: de overheerlijke champagnecupcakes
heel simpel maar o, zo lekker.
1 pak fijne cakemix van koopmans
250 ml champagne of Canei of witte druivensap met koolzuur
3 eiwitten
3 eetlepels zonnebloemolie
mix alles door elkaar met de mixer ongeveer 2 minuten. Het wordt een vleibaar deeg. Vul de cupjes tot net onder de rand en 20 minuten op 180 graden in de oven.
De cupjes moeten echt vol want de cakejes komen niet omhoog, dan moet je net als ik gaan stapelen.
Is lekker met alleen botercreme of gewoon fondant.
. Ga ze opslaan
!!!
(maar ik begreep dat Baileyscreme ook erg lekker is
ik ben echt een mega fan
. Dus een experiment kijkt me niet zo'n superidee. Misschien beter om naturelcc's te kiezen en ze met champagencreme op te spuiten (dat laatste was ik sowieso al van plan
)...
Maar hoe weet je dat er cakemeel in zit ? Want als je pak mix voor fijne cake koopt, heb je het zelfde toch ?