1

Onderwerp: Droge biscuit!!!!!!!!!!!

Zou het kunnen.........ik heb door mijn biscuit advocadolikeur gedaan en mee gebakken, dat die daarom zo droog is, hij kruimelde erg fel?????????

Vele en lieve groetjes Nicole

2

Re: Droge biscuit!!!!!!!!!!!

Niemand ooit een droge biscuit gehad?????????????Zijn jullie gelukkige bakkertjes!!!!!

Vele en lieve groetjes Nicole

3

Re: Droge biscuit!!!!!!!!!!!

Nee, eigenlijk heb ik dat nog nooit gehad. Heb ook nog nooit alcohol meegebakken, dus kan ook niet zeggen of het daaraan ligt :S

I eat, sleep and breathe cakes!
Kijk voor mijn taarten en workshops op  www.Kataartjes.nl

4

Re: Droge biscuit!!!!!!!!!!!

je moet niet de alcohol erdoor bakken :P
je moet de alcohol over de lagen ''soppen''
dus als je je kapsel in plakken hebt gesneden dan moet je het erover heen doen (niet te veel)

5

Re: Droge biscuit!!!!!!!!!!!

Ik denk dat het daar aan moet liggen want dit was ook niet mijn eerste biscuit......maar ik denk door het verdampen van de alcohol dat veel vocht verloren is gegaan...........nu hoopte ik dat misschien nog iemand dat eens geprobeerd had( dus alcohol door de biscuit gemengd) en mij daar iets over kon vertellen!!!!!!!!

Vele en lieve groetjes Nicole

6

Re: Droge biscuit!!!!!!!!!!!

Ik denk net als Rob. Niet de alcohol meebakken maar erover sprenkelen.
En de alcohol verdampt toch, dus het voegt ook niets toe.

Groetjes, Ilonka
Leven en laten leven, maar geniet van elke dag.

7

Re: Droge biscuit!!!!!!!!!!!

ik heb ook nog nooit alcohol mee gebakken, maar ook last van droge taarten. Ik haat mijn oven dus het kan daar ook aan liggen. MAar als ik mijn taartjes bak laat ik hem er altijd veel te lang in, want hij blijft altijd beetje soppig als ik erop druk. Maar als ik hem er dan uithaal (nog steeds een beetje soppie) En de volgende dag eten we hem. Dan is hij toch een beetje droog. Moet ik hem dan toch tremperen ook al voelt hij nog een beetje soppig, of kan het liggen aan het bewaren in de koelkast (slagroom vulling)?? Kan iemand mij helpen.

En kan iemand het nog volgen?

8

Re: Droge biscuit!!!!!!!!!!!

lauraXX taarten trempeer je altijd hoe dan ook.
met rum of anderen alcohol dat is verschildend wat jij het lekkerste vind

9

Re: Droge biscuit!!!!!!!!!!!

Dankjewel rob! Ga ik de volgende ker dan eens proberen :D

10

Re: Droge biscuit!!!!!!!!!!!

rob schreef:

lauraXX taarten trempeer je altijd hoe dan ook.
met rum of anderen alcohol dat is verschildend wat jij het lekkerste vind

Rob tempeer je met pure rum of rum met suikerwater???

Vele en lieve groetjes Nicole