Onderwerp: Ganache trekt in
Hallo iedereen,
vrijdag heb ik een choco bom gemaakt met gewoon biscuit.
Ganache gebruikt en dat trok na een tijdje in het biscuit, helaas.
Wie heeft tips?
Groetjes
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bekleden » Ganache trekt in
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
Hallo iedereen,
vrijdag heb ik een choco bom gemaakt met gewoon biscuit.
Ganache gebruikt en dat trok na een tijdje in het biscuit, helaas.
Wie heeft tips?
Groetjes
Dan was hij waarschijnlijk nog te dun.
Eerste keer echt lauw gebruiken, dan hij dus wat dikker is.
En al trekt dat er een beetje in, is niet erg. Tweede laag trekt er niet meer in, dus krijg je wel een prachtige taart.
Ok
De eerste laag moet je wel eerst goed koud laten worden, dan pas weer begieten.
Als het goed is zou de 2 de laag dan niet in mogen trekken, anders nog een derde laag doen.
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bekleden » Ganache trekt in
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.