Onderwerp: Glutenvrije koekjes en broodjes
Sinds afgelopen zondag is het dan zover, ik ben begonnen met een glutenvrije dieet. Eerst maar eens de nodige spullen aangeschaft en zondag voor het eerst mijn eigen brood gebakken. Het is maar goed dat ik heel erg graag kook en bak, want op dit moment bak ik elke dag wel iets. In elk geval brood.
Vandaag wilde ik wel eens wat anders proberen en heb ik obliehoorntjes en kletskoppen gemaakt. Ik moet zeggen, dat smaakt erg goed!
De obliehoorntjes heb ik gevuld met kersensaus en bbr en vanavond lekker met kersensaus en slagroom.
Verder heb ik gisteren broodjes gebakken. De eerste zijn kaas-ui-bacon broodjes van bruinbrood en de onderste zijn appel-rozijnen-kaneel kwarkbroodjes, ook erg lekker
Zal je zien, heb ik een gigar eceptenboek over 2 maanden en dan blijk ik geen coeliakie te hebben!
Mijn website: www.cakesenzo.nl