Onderwerp: Geen Fondant, alleen Afsmeren??
Hoihoi,
Ik wilde dus een halve-sarah taart maken maar zit beetje in tijdnood
toen dacht ik, ik bak een biscuit, vul hem met zo'n pakje vanille-creme
vd lidl, moet slagroom en kwark door, en doe er mandarijnpartjes door,
en dan smeer ik hem met ? IETS ? af en doe een laagje nootjes langs
de zijkant en versier de bovenkant gewoon een beetje,
gebruik dus geen fondant ivm tijd, omdat ik daar nogmaar weinig ervaring
in heb en dit vorige keer niet snel ging..
Kan dit ? en kan ik hem dan afsmeren met die vanille/slagroon/kwark?
of moet ik dat met bijv. chocopasta doen?
of heel wat anders?
Ik kon hier niet echt iets over vinden hier dus vandaar ff een nieuw topic,
ik wil hem morgenavond maken dus heb wel beetje haast..
Grtjssssss
en bedankt !
Helaas niet veel tijd momenteel..