Onderwerp: Hoe krijg ik mijn marsepein nou goed wit?
Hierboven de vraag eigenlijk al. Het blijft bij mij meer cremekleurig. Het halve potje zit er al bijna door.
Wie heeft een tip! Bedankt!
Groetjes Maroesja
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Decoreren » Hoe krijg ik mijn marsepein nou goed wit?
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
Hierboven de vraag eigenlijk al. Het blijft bij mij meer cremekleurig. Het halve potje zit er al bijna door.
Wie heeft een tip! Bedankt!
Groetjes Maroesja
Ik neem aan dat je een potje witte kleurstof bedoelt?
Marsepein krijg je nooit spierwit, wel bijna wit.
Wat je nog kan doen is fondant door je marsepein kneden (ongeveer half om half), dan krijg je marsefond, wat lekker werkt en lekker smaakt, en vrij wit is. Als je dan nog witte kleurstof gebruikt (maar dat had je al gedaan), dan wordt het wel vrij wit.
Maar
Ik heb kleurstof van CK. Is die goed of is er een betere?
Groetjes Maroesja
sugarflair schijnt veel beter te werken
Yep, met sugarflair krijg je echt zo goed als wit. Niet zo spierwit als rolfondant, maar het benadert het beh
En die van Wilton is ook goed
Bedankt voor jullie tips, maar nu heb ik in de shop gekeken maar daar zie ik geen wit van Sugarflair! Klopt dat?
!
Hoi Maroesja,
het heet superwhite, hier is de link
http://www.deleukstetaartenshop.nl/prod … ts_id=2206
Groetjes, Inge
Harstikke bedankt! Ik zal het de volgende keer meebestellen.
Groetjes Maroesja
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Decoreren » Hoe krijg ik mijn marsepein nou goed wit?
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.