Onderwerp: Marsepein op ganache-bekleding?
Kan dat? Aangezien ganache natuurlijk ook slagroom bevat = nattigheid = kleffe marsepein??
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bekleden » Marsepein op ganache-bekleding?
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
Kan dat? Aangezien ganache natuurlijk ook slagroom bevat = nattigheid = kleffe marsepein??
Hoi,
Ik zou het andersom doen, ganache op marsepein en dan goed laten uitlekken en daarna kun je decoreren met marsepein. Ik weet niet of het ook andersom kan, dus marsepein op ganache.....
Het is wel een erg lekkere combinatie!
Kijk zo wordt ie dan:
http://www.maakeentaart.nl/nl/index.php … ;Itemid=38
Toch kan het wel. Is ook erg leuk, en heb het een paar keer gedaan.
En het smelt niet. Je hoeft het niet te lijmen, het plakt vanzelf.
Hier staan verschillende ganache taartjes met marsepein en fondant decoraties. Dat gaat dus echt wel goed hoor!
Jeetje Nathalie! Mooi hoor.
Ik ga van de week lekker aan de slag met ganache en daarover hartjes van rode marsepein.
Bedankt voor jullie reacties.
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bekleden » Marsepein op ganache-bekleding?
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.