1

Onderwerp: Marsepein op ganache-bekleding?

Kan dat? Aangezien ganache natuurlijk ook slagroom bevat = nattigheid = kleffe marsepein??

2 Laatst bewerkt door saskiahuisman (06-02-2009 15:54)

Re: Marsepein op ganache-bekleding?

Hoi,

Ik zou het andersom doen, ganache op marsepein en dan goed laten uitlekken en daarna kun je decoreren met marsepein. Ik weet niet of het ook andersom kan, dus marsepein op ganache.....
Het is wel een erg lekkere combinatie!

Kijk zo wordt ie dan:
http://www.maakeentaart.nl/nl/index.php … ;Itemid=38

3

Re: Marsepein op ganache-bekleding?

Toch kan het wel. Is ook erg leuk, en heb het een paar keer gedaan.
En het smelt niet. Je hoeft het niet te lijmen, het plakt vanzelf.

4

Re: Marsepein op ganache-bekleding?

Hier staan verschillende ganache taartjes met marsepein en fondant decoraties. Dat gaat dus echt wel goed hoor!

5

Re: Marsepein op ganache-bekleding?

Jeetje Nathalie! Mooi hoor.
Ik ga van de week lekker aan de slag met ganache en daarover hartjes van rode marsepein.
Bedankt voor jullie reacties.