1

Onderwerp: Waar bewaren?

Hoi allemaal,

Ik wist niet waar ik deze moest plaatsen dus doe het hier maar.
Ik heb net een taart gemaakt ( donderdagavond) en die is voor zaterdag.
Waar kan ik deze het beste bewaren?

Liefs Maaike

Re: Waar bewaren?

Hoi,

Dat ligt eraan wat voor vulling je erin hebt gestopt.
Vullingen met melkproducten in de koelkast bewaren en vullingen met botercreme en banketbakkersoom en jam bijv. buiten de koelkast bewaren op een donkere plaats bijv. in de kast zetten.
Niet in de buurt van een warmtebron.
Ik bewaar de taart max. 3 dagen, dan moet ie toch echt op zijn. Je kunt als je veel over houdt, deze ook in de vriezer stoppen.

3

Re: Waar bewaren?

Hoi Maaike,

Klopt precies wat Saskia zegt. Ik heb je berichtje even verplaatst naar de goede rubriek :)

Groetjes, Jozien.

Eigen taart is goud waard! ;)
Klik HIER voor mijn linksite allesovertaart.nl met how to's en HIER voor links van medebaksters!

4

Re: Waar bewaren?

Nou heb ik hem dus gisteren gemaakt maar er ligt nu allemaal gesmolten fondant onder de taart en op de bovenkant zit een scheur waar water uitkomt.
Waar kan dat aan liggen?
Ik heb wel 2 lagen fondant want de eerste laag zaten scheuren in en ik had nog veel over dus er een laag bovenop gedaan maar hier geen water tussen ofzo.
Ik heb wel de harten erbovenop met water vastgemaakt.

Liefs Maaike

Re: Waar bewaren?

Hoi,

Wat had je voor vulling erin gedaan en had je 'm in de koelkast bewaard?

6

Re: Waar bewaren?

Ik had bokkepootjesvulling en jam, afgewerkt met botercreme.
Nou bedacht ik me vanmiddag ineens dat ik verhouding van de botercreme waarschijnlijk niet goed had.
Dus volgende keer beter opletten en hopen dat het dan wel goed is.
Hhaha ik vond de botercreme ook al zo dun.

Groetjes Maaike