Re: Verschillende laagjes vulling in 1 taart...
kan je deze vullingen allemaal gebruiken met marsepein of is dat niet altijd lekker.
zat te denken aan de bokkepootjes vulling in mijn kerst taart bekleden met marsepein
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » Verschillende laagjes vulling in 1 taart...
kan je deze vullingen allemaal gebruiken met marsepein of is dat niet altijd lekker.
zat te denken aan de bokkepootjes vulling in mijn kerst taart bekleden met marsepein
Lijkt me wel lekker. tenminste, ik ga het wel doen morgen in de kersttaart.
(doe d'r ook nog een laagje advocaatslagroom bij)
Bokkepootjes vulling is juist heerlijk bij marsepein. Net nog op.
Succes.
dit is even een vraagje!!!
Ik wil zondag en taart maken en vullen..
de vulling weet ik nog niet zeker of dat lekker is
Ik had in gedachte : banketbakkersroom - slagroom - aardbeienjam
is dit wat?????
En kan ik het zo bewaren tot dinsdag as.??
Sorry dat ik het hier plaats!!
ik denk dat de combi heerlijk is maar persoonlijjk zou ik slagroom niet zo lang bewaren... Toch echt dezelfde of volgende dag opeten.
Wat smaakt lekker met banketbakkersroom?
Ik heb er nog nooit mee gewerkt omdat ik het persoonlijk niet lekker vind maar het pakje moet op.... en de klant zegt kies jij maar... dus wie heeft een goeie combi
Tis voor een stapel dus ik heb al 2 taarten 1 choco met pralinecreme 1 naturel met citrusbavarois dus wat kan er nog meer bij...
aardbeienjam. of aardbeienvlaaivulling zou ik doen... of slagroom
dit is even een vraagje!!!
Ik wil zondag en taart maken en vullen..
de vulling weet ik nog niet zeker of dat lekker is
Ik had in gedachte : banketbakkersroom - slagroom - aardbeienjam
is dit wat?????
En kan ik het zo bewaren tot dinsdag as.??
Sorry dat ik het hier plaats!!
De laatste keer dat mijn moeder (een door mij gemaakte :-( ) taart met slagroom zo lang bewaard had werd ze ziek.
Wie doet dat dan ook .
dit is even een vraagje!!!
Ik wil zondag en taart maken en vullen..
de vulling weet ik nog niet zeker of dat lekker is
Ik had in gedachte : banketbakkersroom - slagroom - aardbeienjam
is dit wat?????
En kan ik het zo bewaren tot dinsdag as.??
Sorry dat ik het hier plaats!!
Roomcreme zou ik wel aandurven maar slagroom nou neeej....
Oh ik las niet goed, ons mam had 'm echt een week bewaard, niet twee dagen.
Twee dagen zou ik ook niet doen, want de mensen voor wie de taart is willen hem ook misschien wel
kan banketbakkersroom met aardbeienjam??
Of is dat niet lekker???
dat gaat prima samen!
Ja want anders ging het niet samen!hihi
Ik zie nog geen combi's met hemelse modder, wil ik voor het eerst gaan maken.
Nu dacht ik eraan om het te combineren met peren.
Lijkt me heerlijk!?!
ohhh, Jammie. Klinkt heerlijk.
Hemelse modder is op zich al hemels.
Te mooi om op te eten.... te lekker om te laten staan.
Of met bananen, is ook errug lekker
Ja,dat geloof ik!Maar ik maak 3 lagen en 1 ervan wordt al Tobleronne met banaan.
Dus ga ik maar met peer proberen.
peer is ook jammie en anders ananas??????
voor de volgende keer, hij is al klaar
Eh... Wat gaat er goed samen met werthers echte vulling? Die zie ik niet in de lijst..
Eh... Wat gaat er goed samen met werthers echte vulling? ..
Ik ken de vulling op zich niet (receptje? ) maar zal op c aramel lijken? Dan vind ik peer of banaan altijd wel lekker!
Dat is net zo als toblerone-mousse. Heb 'm van hier dus moet wel ergens op 't forum staan. Gelijke delen slagroom en werthers-snoepjes (komt mooi uit want in slagroom zit 250 ml en werthers 245 ) en dan op laag vuur zachtjes oplossen en blijven roeren. Nachtje in de koelkast en dan opkloppen met wat klop-fix... Maar nu weet ik nog niet wat ik er bij moet doen
oh ja, mijn eigen favoriet: bbr / bokkepootjes / aardbeienjam
Van alles apart 1 laag veronderstel ik? Of doe je die bokkepootjes door de bbr?
En doe je de bokkepootjes malen? Misschien een superstomme vraag, maar wat betreft vullingen heb ik nog niet echt ge
Ik weet niet of hij er al bij staat:
kokoscreme + stukjes (verse) ananas + laagje ananasjam
eventueel gedecoreerd met een laag verkruimelde nizzakoekjes wat prima lijkt op zand en dus perfect past bij een zomers taartje
en ideaal is voor de mensen die niet echt gek zijn op hele lappen marsepein (zoals ik)
decoratie erop wel van marsepein (schelpen, vissen, etc)
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » Verschillende laagjes vulling in 1 taart...
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.