1

Onderwerp: Botercreme altijd van roomboter?

Of kan je ook gewoon bijv blue band gebruiken?

(of is dit als vloeken in de kerk? :o)

Re: Botercreme altijd van roomboter?

roomboter!!!

groetjes Tirza     
www.facebook.com/TaartvanTirs

3

Re: Botercreme altijd van roomboter?

Roomboter!!! :lol:

Groetjes, Adrienne
<Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd!>

Re: Botercreme altijd van roomboter?

ROOMBOTER!!!


Zo. ;)

5

Re: Botercreme altijd van roomboter?

of half margarine half boter, met boter wordt de botercreme wat geliger, met margarine (wel heel lang kloppen) wordt het iets witter.

6

Re: Botercreme altijd van roomboter?

Roomboter is het lekkerste :Y

Groetjes, Manika
www.taartenvanmanika.nl

7

Re: Botercreme altijd van roomboter?

Kan allebei, maar de meesten vinden .... (3x raden ;)) het lekkerste!

Tot taarts, Yvonne
Mijn lijfspreuk: "ik blink in niks uit, maar ik kan een heleboel een beetje!"

8

Re: Botercreme altijd van roomboter?

ik deed altijd een pakje bleu band, omat ik niet dol op roomboter ben, op advies van hier toch maar eens geprobeerd, en ik vind het veeeeeel lekkerder met roomboter :D
niet verwacht, maar nu dus wel standaard geworden bij mij

groetjes José

9

Re: Botercreme altijd van roomboter?

Ik ben volgens mij een vreemde eend in de bijt (of is dit geen goede uitdrukking :+ )
Ik deed eerst altijd alleen bleu band en daarna door hier te lezen overgestapt op alleen roomboter. Maar dat vind ik zelf dus echt niet prettig werken, krijg mijn taarten veel strakker met alleen bleu band. De roomboter smelt veel eerder weg bij mij. Dus tegenwoordig doe ik half half.
En de smaak, tja, ik proef niet echt het verschil :O

Vanaf 1 juli 2011 verkoop van bakspulletjes bij Creataart!
Openingstijden *Vrijdag 09.00 - 11.30 en 14.00 - 17.00 * zaterdag 09.00 - 12.00             ~~ Voor meer informatie zie www.creataart.nl~~

10

Re: Botercreme altijd van roomboter?

ik gebruik wajang, maar dat heeft als voornaamste reden dat mijn taarten tot nu toe over het algemeen melk vrij moeten zijn, ik voeg er voor de smaak nog wel vanille aroma aan toe

groetjes Anneke, www.taartspeciaal.nl

11

Re: Botercreme altijd van roomboter?

Ik doe ook half roomboter half margarine. Bij alleen roomboter wordt de boel zo snel weer zacht... Nog geen klachten gehad dat mensen het vies vonden ofzo. Doe er ook wel een vanille of amandelsmaakje door trouwens.

12

Re: Botercreme altijd van roomboter?

altijd ongezouten roomboter... letten jullie daar ook op... of hij ongezouten is? want volgens mij kun je geen ongezouten blue band krijgen... toch?

Deleukstetaartenshop Almere, verkozen tot leukste winkel van Almere en van Flevoland!

13

Re: Botercreme altijd van roomboter?

bertolli (blauwe wikkel) speciaal voor de zoete keuken. Lekker!

Groetjes WendyK

14

Re: Botercreme altijd van roomboter?

monique53 schreef:

of half margarine half boter, met boter wordt de botercreme wat geliger, met margarine (wel heel lang kloppen) wordt het iets witter.

bedoel je niet andersom? Juist met roomboter wordt het mooi wit nl.

15

Re: Botercreme altijd van roomboter?

Net als wendyk Bertolli. (ongezouten) Krijg je als je een workshop hebt gevolgd bij Ellen. Zij gebruikt dit ook.
Vind het zelf beter smaken als met roomboter.
Met roomboter wordt de botercreme ook slapper.

Groetjes Gonnie.

www.trendytaart.nl

Te mooi om op te eten.... te lekker om te laten staan.

16

Re: Botercreme altijd van roomboter?

Half roomboter, half margarine. Mmmmmm, heerlijk.

[b][color=pink][url=http://www.naara.nl]Na

17

Re: Botercreme altijd van roomboter?

Om af te smeren maak ik 'm met blue band.En om te vullen half om half.

Tegenwoordig kun je vanalles worden,ik heb besloten om gewoon mezelf te blijven!