1

Onderwerp: hema

die tom poezen vulling........... wie weet het recept?

lekker duurt het langst!

2

Re: hema

Ik dacht dat jij het had..... omdat je het bij de ingezonden recepten gezet hebt!! :lol: ;)

Groetjes, Adrienne
<Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd!>

3

Re: hema

als je googeld vinden je genoeg recepten :)

4

Re: hema

birgitta schreef:

als je googeld vinden je genoeg recepten :)

maar niet die van de hema en die is het lekkerst!

lekker duurt het langst!

5

Re: hema

tja die kan ik ook niet vinden :)

6

Re: hema

Misschien de hema bellen?? (weet niet of ze het willen vertellen natuurlijk) maareh..... deze rubriek is voor het plaatsen van recepten. Erom vragen hoort bij bakken en vullen :) Nu kijken er mensen die denken dat je een Hema-recept hebt! :lol:

Mirjam

If life gives you lemons, make lemoncurd.

7

Re: hema

Mirjam5 schreef:

Misschien de hema bellen?? (weet niet of ze het willen vertellen natuurlijk) maareh..... deze rubriek is voor het plaatsen van recepten. Erom vragen hoort bij bakken en vullen :) Nu kijken er mensen die denken dat je een Hema-recept hebt! :lol:

Mirjam

ja sorry, ik realiseerde dit me toen ik al op verzenden had gedrukt....

lekker duurt het langst!

8

Re: hema

oh ja die vind ik ook lekker!
Zou het recept ook graag hebben, ik ga ff zoeken....
groetjes Tineke

groetjes Tineke.

9 Laatst bewerkt door biebs30 (16-11-2008 14:16)

Re: hema

Dit gevonden, andere was banketbakkers room sorry


De roomvulling:

125 ml slagroom
250 ml melk
25 gram maïzena
5 plakjes gelatine
Zakje vanillesuiker, eventueel een vanillestokje gebruiken
50 gram suiker
2 eierdooiers
Bloem.

Vulling:

Kook melk met vanillesuiker
Maak maïzena aan met koud water en roer door de kokende melk en van het vuur wegnemen
Roer de eierdooiers samen met de suiker tot het schuimig is
Roer dit door de melk/maïzena cr

10

Re: hema

Ik weet niet wat ze bij de hema hebben, maar bij ons op school (bakkersschool ;) ) gebruiken ze cr

11

Re: hema

Oeh die van de hema is echt het lekkerste!!!

12

Re: hema

bedankt voor alle reacties! Dat belgische libellerecept ga ik proberen en dan een deel weer vermengen met slagroom om een belgische suisse te krijgen :lol: en dan kijken of het er op lijkt........ Wordt vervolgd

lekker duurt het langst!

13

Re: hema

hoe is het bovenstaande recept gelukt, meyke?
ik ga het zaterdag ook maken.... ben erg benieuwd!

Groetjes, Dorothea.

14

Re: hema

Dan kan dit topic alsnog bij de recepten :lol:

Groetjes van Carina
http://www.taartwerk.nl

15

Re: hema

marijke schreef:

Ik weet niet wat ze bij de hema hebben, maar bij ons op school (bakkersschool ;) ) gebruiken ze cr

rollin rollin keep that fondant rollin ........role out whoeha =D

16

Re: hema

slagroom en banket is toch zwitserse room??????????????

17

Re: hema

Yep, heerlijk hoor!

Groetjes,
Marianne

18

Re: hema

jammie, heb het vanmiddag gemaakt, en mijn jongste zoontje van 2 mocht de lepel aflikken, nou huilen dat die moest toen die niet meer kreeg.

straks ga ik mijn taartje er mee vullen, met een laagje aardbeijam

19

Re: hema

hihihihiihi ik ken het hier ook

kids zijn er weg van, en die zijn zondag 10 en 19 januarie 14 hahahaha
morgen ga ik ook me dolfijnen taart vullen ermee.

20

Re: hema

biebs30 schreef:

slagroom en banket is toch zwitserse room??????????????

En wat denk je dat cr

Mijn website: Presentaart

21

Re: hema

Het is zeer zeker de zwitserse room. Zo maakten wij ze in de banketbakkerij ook altijd.

www.taartenchocolade.nl Workshops en webwinkel in chocolade / taartbenodigdheden Tilburg. Volg ons ook op  Facebook

22

Re: hema

mail gehad van de hema. Met excuses voor de late reactie maar zonder recept, dat geven ze niet prijs.............

lekker duurt het langst!

Berichten [ 22 ]

Pagina's 1

Log eerst in inloggen or registreren om te reageren