Onderwerp: hema
die tom poezen vulling........... wie weet het recept?
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » hema
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
die tom poezen vulling........... wie weet het recept?
Ik dacht dat jij het had..... omdat je het bij de ingezonden recepten gezet hebt!!
als je googeld vinden je genoeg recepten
als je googeld vinden je genoeg recepten
maar niet die van de hema en die is het lekkerst!
tja die kan ik ook niet vinden
Misschien de hema bellen?? (weet niet of ze het willen vertellen natuurlijk) maareh..... deze rubriek is voor het plaatsen van recepten. Erom vragen hoort bij bakken en vullen Nu kijken er mensen die denken dat je een Hema-recept hebt!
Mirjam
Misschien de hema bellen?? (weet niet of ze het willen vertellen natuurlijk) maareh..... deze rubriek is voor het plaatsen van recepten. Erom vragen hoort bij bakken en vullen
Nu kijken er mensen die denken dat je een Hema-recept hebt!
![]()
Mirjam
ja sorry, ik realiseerde dit me toen ik al op verzenden had gedrukt....
oh ja die vind ik ook lekker!
Zou het recept ook graag hebben, ik ga ff zoeken....
groetjes Tineke
Dit gevonden, andere was banketbakkers room sorry
De roomvulling:
125 ml slagroom
250 ml melk
25 gram maïzena
5 plakjes gelatine
Zakje vanillesuiker, eventueel een vanillestokje gebruiken
50 gram suiker
2 eierdooiers
Bloem.
Vulling:
Kook melk met vanillesuiker
Maak maïzena aan met koud water en roer door de kokende melk en van het vuur wegnemen
Roer de eierdooiers samen met de suiker tot het schuimig is
Roer dit door de melk/maïzena cr
Ik weet niet wat ze bij de hema hebben, maar bij ons op school (bakkersschool ) gebruiken ze cr
bedankt voor alle reacties! Dat belgische libellerecept ga ik proberen en dan een deel weer vermengen met slagroom om een belgische suisse te krijgen en dan kijken of het er op lijkt........ Wordt vervolgd
hoe is het bovenstaande recept gelukt, meyke?
ik ga het zaterdag ook maken.... ben erg benieuwd!
Dan kan dit topic alsnog bij de recepten
Ik weet niet wat ze bij de hema hebben, maar bij ons op school (bakkersschool
) gebruiken ze cr
rollin rollin keep that fondant rollin ........role out whoeha =D
slagroom en banket is toch zwitserse room??????????????
jammie, heb het vanmiddag gemaakt, en mijn jongste zoontje van 2 mocht de lepel aflikken, nou huilen dat die moest toen die niet meer kreeg.
straks ga ik mijn taartje er mee vullen, met een laagje aardbeijam
hihihihiihi ik ken het hier ook
kids zijn er weg van, en die zijn zondag 10 en 19 januarie 14 hahahaha
morgen ga ik ook me dolfijnen taart vullen ermee.
slagroom en banket is toch zwitserse room??????????????
En wat denk je dat cr
Het is zeer zeker de zwitserse room. Zo maakten wij ze in de banketbakkerij ook altijd.
mail gehad van de hema. Met excuses voor de late reactie maar zonder recept, dat geven ze niet prijs.............
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » hema
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.