Onderwerp: mixschema voor chocolade biscuit gevraagd
hallo allemaal,
ik had zelf al een heel mixschema voor de gewone biscuit wat voor mij heel goed werkt en misschien hebben jullie er ook wel al wat aan.
maar ik kom er niet uit om het op een simpele manier voor dezelfde vormen maar dan met de chocobiscuit van de webshop uit te rekenen. heeft iemand zoiets al ergens uitgerekend? ik kan het in ieder geval niet vinden. de chocobiscuit heeft weer andere mengverhoudingen.
dit is in ieder geval voor de gewone biscuit
ei mix water
1 65 6,5 blanda bolletje of 12 cm
2 130 13 16 cm
3 195 19,5 20 cm
4 260 26 22 cm
5 325 32,5 24 cm en hartentaart
6 390 39 24 cm en hartentaart extra hoog
7 455 45,5 26 cm
8 520 52 26 extra hoog
9 585 58 28 cm rond
10 650 65 25x30 cm
11 715 71