Onderwerp: Mag je een taart laten afkoelen in het blik?
Even een spoed vraagje!
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » Mag je een taart laten afkoelen in het blik?
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
Even een spoed vraagje!
Weet niet of het een wel of niet mogen is, maar ik stort direct, zodat-ie aan de lucht kan afkoelen.
maar zakt die dan niet in?
Nee nooit?
Als-ie inzakt, is-ie nog niet gaar, dat ligt dan niet aan het niet-in-de-vorm-afkoelen.
en je hoeft hem niet af te dekken met folie, gewoon uit de oven halen en op de keukentafel zetten?
Doe ik wel, direct storten (ik bak in bakblikken van Wilton, dus zonder rand die je los kunt maken), laten afkoelen en in de huishoudfolie inpakken daarna.
ik laat hem 5 minuten in het bakblik staan, en daarna stort ik hem op het rooster en laat hem zo afkoelen.
Ik heb vorige week een taart in de vorm laten afkoelen (gewoon luiheid, anders moest ik weer lopen ), dat ging prima, stortte er zo uit. Zonet een taart direct uit de oven gestort en dat ging net zo makkelijk. Hier maakt het dus niets uit. Meestal laat ik ze even staan (10 minuten-kwartier) en stort ze eruit.
Het is gelukt hoor! Heel erg bedankt!
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » Mag je een taart laten afkoelen in het blik?
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.