Onderwerp: Icing vragen hellup?!
Nou vandaag wil ik voor het eerst met icing aan de slag.
Ik wil een chaletje vast maken aan de taart zodat hij niet verschuift met icing"sneeuwhoopjes" en ook een beetje bedekken met sneeuw
Morgen wil ik de overgebleven icing gaan gebruiken voor koekjes die ik met mijn zus en mijn dochtertje ga bakken en ook wil gaan versieren.
Ik gebruik de icingmix van de webshop
- Moet ik daar alle 500 gram voor gebruiken?
t lijkt me zoveel
- Moet ik hem in de meest vaste (zoals voorgeschreven) consistentie gebruiken of
mag hij iets vloeibaarder
- Hoeveel glycerine mag ik toevoegen dt het niet zo keihard wordt maar wel hard
genoeg...
- Kan ik na het mengen met water nog de kleur toevoegen?
- Kan ik de icing op het chaletje doen (fondant tylose/nacht uitgehard) zonder dat het weer zacht gaat worden? En zo ja hoe zacht mag het zijn?
Heeft iemand nog aanvullende tips?