Re: [HOWTO] ganache gieten
Goh Jos
http://www.mijnalbum.nl/album=3IWQ8IIL
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Sjablonen, Patronen & Howto's » [HOWTO] ganache gieten
Goh Jos
mmmmmh, en wat is ie strak!
Ja hoor, dat kan ook. Maar ik houd behalve van een strakke ganache taart, ook van een dikke laag chocolade
nam nam dat ziet er lekker uit
bedankt voor deze super heldere uitleg en de taart ziet er lekker uit
mmmmjjjammmie!!!!
Hoi Jos
Hoi Kitty,
250 Gram is te weinig hoor. Ik gebruik zo'n 300 à 350 gram op 200 ml. slagroom, anders blijft hij veel te dun.
Succes!
[quote=Jos
Dank je wel Jose.
Ik laat nog wel zien en weten of het gelukt is.
Ja doen, daar ben ik heel benieuwd naar!!
Jahahahahahahaaahaaam!!!
Hoi allemaal,
de witte chocolade ganachetaart is gelukt en hier zijn de foto's.
Het is geworden een rode taart met vanille botercreme en frambozenjam en aardbeien mousse.
En natuurlijk de witte chocolade creme.
Hij was erg lekker.
Ook had ik een slagroom taart gemaakt.
Hij was gevuld met frambozenjam en natuurlijk slagroom.
Mjammie........
Mijn schoonzusje was er erg blij mee.
Heerlijk om te zien en mooi om naar te kijken!
Wat fijn!
Deze how-to ga ik gebruiken vanmiddag
Had nog wel
Had nog wel
Vanaf nu ook cakesenzo op hyves: http://cakesenzo.hyves.nl/ Wordt lid!
Mijn website: www.cakesenzo.nl
Wat ziet hij er lekker uit!!!
Wat voor vulling heb je gebruikt?
wat een duidelijke how to zeg!
Maak je de slagroom warm in een pannetje of au bain marie??
En voeg je dan in hetzelfde pannetje de chocolade bij de verwarmde slagroom?
alvast bedankt!
Ziet er lekker uit!
ik ga vanavond een poging wagen, ben erg benieuwd!
Had nog wel een vraagje, als je marsepein erop legt, versmeld het dan met de chocolade of kun je de marsepein er makkelijk afhalen?
Mijn schoonmoeder houdt namelijk niet van marsepein maar ik vind het zo mooi op de chocola...
Wauw, zie deze nu pas! Wat een geweldige how to!
Ik doe het zelfs maar met 1 laagje, anders proef je de taart niet meer
Alleen met witte choc krijg je met 1 laag nog geen volledig afdekken van je taart.
Ik wacht tot dat de ganache net zo afgekoeld is dat je er een vinger kan insteken (zonder te verbranden dus).
Ik vind dit echt een supergoede Howto, ben er heel blij mee. Maar ik heb wel een vraagje. Hoeveel ganache gebruik je?
Ik wil morgen een biscuit van 25cm 'bekleden' met ganache, hoeveel zou ik ongeveer nodig hebben?
bedankt voor de howto ik merkte die handtekening van je zoon niet eens haha:D
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Sjablonen, Patronen & Howto's » [HOWTO] ganache gieten
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.