1 Laatst bewerkt door Danielle (15-12-2008 18:35)

Onderwerp: limoenbavarois met...?

Heeft iemand suggesties voor de 2e laag vulling wat ik goed kan combineren met limoenbavarois zonder het te limoenerig te maken?? Frambozenjam misschien?

En hoe krijg ik de kleur grasgroen?

2

Re: limoenbavarois met...?

de kleur grasgroen kan met leafgreen bijvoorbeeld (is ook best grassig) of anders een andere kleur groen en wat geel toevoegen.

Frambozenjam of viervruchtenjam of bosvruchtenjam is erg lekker met limoen/citroen.

Mijn website: Presentaart

3

Re: limoenbavarois met...?

wat dacht je van botercr

website : www.detaartenfee.be
het boek van de taartenfee verschijnt op 1 november 2010

4

Re: limoenbavarois met...?

Speculaaspasta.... Mhhhh ook niet verkeerd. Toch denk ik dat ik in april niet voor speculaas zou kiezen maar dat is idd persoonlijk.

5

Re: limoenbavarois met...?

Mascha, hoe maak je toch al die mooie bloemetjes? Ik zag op je site onder bruidstaarten bv die blauwe taart met bloemen op de rand.. waar kan ik die technieken leren?

6

Re: limoenbavarois met...?

Danielle schreef:

Mascha, hoe maak je toch al die mooie bloemetjes? Ik zag op je site onder bruidstaarten bv die blauwe taart met bloemen op de rand.. waar kan ik die technieken leren?

Dank voor het compliment :o
Geen idee waar je het kan leren. Gewoon rondkijken op het forum en zelf verzinnen/uitproberen ;) Ik heb nog nooit een workshop gevolgd ofzo.

Ik denk trouwens dat je de paarse taart bedoelt? ;)

Mijn website: Presentaart

7

Re: limoenbavarois met...?

ik combineer het altijd met een laag abricozen jam-roomcreme

Mmm das pas lekker!

8

Re: limoenbavarois met...?

Mhhhh.. hoe maak je die abrikozenjam-room creme?