Onderwerp: open potje lemoncurd
Hoe lang zou dat houdbaar zijn??? Het ruikt nog goed en ik zie er ook niets aan....
maar het staat al wel errug lang in mijn koelkast, denk zeker 2 à 3 maanden.
alvast bedankt!
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » open potje lemoncurd
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
Hoe lang zou dat houdbaar zijn??? Het ruikt nog goed en ik zie er ook niets aan....
maar het staat al wel errug lang in mijn koelkast, denk zeker 2 à 3 maanden.
alvast bedankt!
Bij mij stond het ook zo lang, maar was beschimmeld. maar als het er nog goed uit ziet en goed smaakt dan zal het nog wel goed zijn denk ik!
kleur van de schimmel? want hier zit wel ergens een wit plekje....
Nou weggooien dan maar....
Eeeeeek!!
(lees: weggooien die hap!)
schimmel is weggooien, zonder schimmel kan je het nog prima gebruiken
ik bewaar het ook maanden in de koelkast maar als er schimmel op komt (wat nog niet is voorgkomen)
is hij ook rijp voor de vuilnisbak
je moet niet vergeten dat lemoncurd gemaakt wordt met eieren en boter, dus ik zou het open toch niet te lang bewaren.
Ik heb hier van iemand gelezen dat je het gewoon kan bewaren zoals jam...
dus best lang!
en de eieren enzo zijn toch verhit?
dan kan je het toch lang bewaren?
the proof is in the tasting. Als het niet goed lijkt, ruikt, smaakt etc.........dumpen. Ja de eieren zijn verhit, maar toch. Eenmaal open, niet lang bewaren. Volgens een engelse recept, eenmaal gemaakt............2 weken houdbaar. Dus ik zou zeggen, eenmaal open niet te lang bewaren.
had het inmiddels al weggegooid..maar bedankt!
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » open potje lemoncurd
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.