Onderwerp: Kan dit? Frambozenpudding mixen met stijfgeklopte slagroom?
Effe toelichten: volgende week hebben wij het kerstdiner op school, ook voor de leerkrachten en de oudercommissie. Voor dat diner, 40 man, maak ik het dessert. Ik maak 2 taarten, een soesjestoren en nou heb ik van die leuke chocoladecups gekocht die ik wil vullen met een frambozenmousse, framboosje erop, wat frambozencoulis eromheen, helemaal leuk.
Nou kon ik nergens frambozenmousse vinden, en ik maak verder alles zelf dus dit wilde ik eigenlijk kant en klaar kopen. Ik heb dus frambozenpudding van Mona gekocht en ik dacht, als ik dit nou een beetje doormix met opgeklopte lichtgezoete slagroom, krijg ik dan iets mousse-achtigs dat toch een beetje leuk spuitbaar blijft? Want ik wil het met een mooie toef in de cupjes spuiten.
En hoeveel slagroom dan op hoeveel pudding? Ik heb 3 puddingen van 500 gram gekocht , blijft er misschien nog iets over voor mij....
OK, enorm zwetsverhaal, maar jullie begrijpen wel wat ik bedoel toch? Wie geeft me advies?
Bedankt vast voor het meedenken,
Tessa