Onderwerp: Heb ik dat??!!
Vandaag dus voor het eerst een biscuit gebakken. Nou dat was me een succes...NOT. De eerste rees helemaal niet, wat overigens mijn eigen fout was! Ik was vergeten de plaat boven het rooster weg te halen, waardoor de verwarmings elementen van mijn oven half werk afleverden. Dus maar gauw een 2e gebakken, die rees wel iets meer maar om nou te zeggen van wauw.....nee absoluut niet!!
Ik heb het beslag gemaakt volgens het recept van biscuit 2 hier op de site. Morgen wil ik het maken volgens het recept basisbiscuit van de site en dan precies he aantal ingredienten wat hierbij staat. Ik heb een springvorm van 22 cm, heb gister het advies van Marianne gekregen om gewoon het recept voor een 24cm vorm te gebruiken. Maar ben zo bang dat het weer gaat mislukken en ik moet de taart klaar hebben zaterdag!!
Wie helpt me alsjeblieft met bruikbare tips?? Ik heb de eieren zeker 10 min. gemixt en de bloem er voorzichtig doorheen gespatelt.
Together forever, never apart. Maybe in distance, but never in heart!