Onderwerp: Strakke taart.
Ik zie hier heel wat taarten voorbij komen en heb er zelf ook al een paar gemaakt maar ik blijf met 1 probleem zitten. Hoe krijg ik een met marsepein beklede taart mooi glad en strak?
Heb met de zoekfunctie al heel wat tips verzameld en ook het filmpje bekeken 'Cake Decorating: Fun With Fondant' http://nl.youtube.com/watch?v=IsrgS9eB1bE
Daar zie ik dat ze een soort creme 2 keer over de taart smeren en hem daar glad mee krijgen. Doen jullie dat op die manier met boter creme? Dus afsmeren / in de koelkast / nogmaals afsmeren / in de koelkast / bekleden?
Graag wat tips. Heb namelijk een eerste bestelling zaterdag!!!
Gr Karolien
www.creatievedromen.nl
(aan de zijkant bijvoorbeeld) smeer ik het daarna nog een keer netjes af (omdat in 1x dan niet lukt) en dan weer in de koelkast.
) daarna in de weer, hou van strakke hoeken 