Onderwerp: bavarois blijft dun-vraag
onderwerp zegt het al!
Blijft zo dun!
hoe doen jullie dat?
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » bavarois blijft dun-vraag
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
onderwerp zegt het al!
Blijft zo dun!
hoe doen jullie dat?
Net af?
Je moet echt wel een poosje geduld hebben hoor!
En anders een extra blaadje gelatine oplossen in een heel klein beetje hete vloeistoffen en dat nog extra toevoegen.
ik laat bavarois een nacht in de koelkast staan... dan is ie echt goed stijf. Als dit niet het geval is, dan zou ik ook wat extra gelatine toevoegen. Succes
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » bavarois blijft dun-vraag
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.