1

Onderwerp: Glazuur

Ik hoop dat hij hier goed staat

Wie kan mij helpen, ik zou graag willen weten hoe je glazuur maakt
voor de koekjes decoreren
Alvast heel erg bedankt.

mvg biebs

2

Re: Glazuur

Hier vind je het recept. Je kan ook de kant en klare icing mix gebruiken.

hier vind je een how-to van koekjes versieren.

3

Re: Glazuur

Dankje wel voor je snelle reactie
ik ga gelijk spieken, en de icing uit de webwinkel, ik kan er niet mee overweg
word niet wat ik wil.

4

Re: Glazuur

tja, deze zag ik pas ook staan, (die van dr oetker)  Ik durfde het niet te kopen, ik dat dat de icing te dun is. Heeft iemand hier ervaring mee? Kun je hem dikkermaken met poedersuiker?

5

Re: Glazuur

suz@nne schreef:

tja, deze zag ik pas ook staan, (die van dr oetker)  Ik durfde het niet te kopen, ik dat dat de icing te dun is. Heeft iemand hier ervaring mee? Kun je hem dikkermaken met poedersuiker?

http://www.deleukstetaarten.nl/index.ph … oyal_Icing

denk dat je hier ook iets aan hebt, geld denk ik wel het zelfde voor dr oetker  :)

6

Re: Glazuur

bedankt birgitta, ik maak eigenlijk altijd zelf mijn icing, ik gebruik daar gepasteuriseerd eiwit voor. Laatst was dit op, toen leek dit me wel makkelijk. Maar ik durfde het niet aan en ben maar naar de sligro gereden....

7

Re: Glazuur

hoe maak jij je icing precies dan susanne
als ik dat vragen mag hahaha

gr biebs

8

Re: Glazuur

ik gebruik het recept van de koekjesfee, (bedankt Karen) :
500 gram poedersuiker,
85 gram eiwit (ik gebruik gepasteuriseerd eiwit)
scheut citroensap

Poedersuiker, daar langzaam het eiwit bij doen, blijven mixen totdat je een stevig mengsel krijgt.
Als ik iets in de icing wil dopen (bijv. soesjes) gebruik ik wat meer eiwit, gewoon op gevoel. :)

9

Re: Glazuur

Dankje wel ,
gaat dat ook eens proberen, en die gepasteuriseerd eiwit kan je bij sligo kopen?

10

Re: Glazuur

Kan je ook klopvast gebruiken ipv eiwit ( heb ik nu niet in huis)

Als er

11

Re: Glazuur

poldergirl schreef:

Kan je ook klopvast gebruiken ipv eiwit ( heb ik nu niet in huis)

Nee, dat gaat niet. Heb je ook geen eieren in huis dan? Dan voorzichtig het eiwit van het eigeel scheiden en je kan aan de slag. ;)

12

Re: Glazuur

Hoeveel eieren heb ik dan nodig? verkopen ze ook eiwit poeder bij appie?

Als er

13

Re: Glazuur

Nee, vroeger wel gepasteuriseerd eiwit, maar dat nu ook niet meer.
Voor verhouding als je geen eiwitpoeder gebruikt maar rauw eiwit, uit mijn hoofd is het geloof ik vraag 8 bij decoreren uit de FAQ (linker hoofdmenu).

Maar het zal wel iets van suiker zijn - Bløf
Happy Baking, webwinkel en winkel in Den Haag

14

Re: Glazuur

de hoeveelheid eieren is moeilijk te zeggen. Ligt aan het gewicht van je ei, (een klein ei weeg de helft van een groot) eerst even wegen!

15

Re: Glazuur

Marianne schreef:

Nee, vroeger wel gepasteuriseerd eiwit, maar dat nu ook niet meer.
Voor verhouding als je geen eiwitpoeder gebruikt maar rauw eiwit, uit mijn hoofd is het geloof ik vraag 8 bij decoreren uit de FAQ (linker hoofdmenu).

haha, uit d'r hoofd. Het moet niet gekker worden :D ;)

Mijn website: Presentaart

16

Re: Glazuur

h

Als er