Onderwerp: Glazuur
Ik hoop dat hij hier goed staat
Wie kan mij helpen, ik zou graag willen weten hoe je glazuur maakt
voor de koekjes decoreren
Alvast heel erg bedankt.
mvg biebs
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Decoreren » Glazuur
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
Ik hoop dat hij hier goed staat
Wie kan mij helpen, ik zou graag willen weten hoe je glazuur maakt
voor de koekjes decoreren
Alvast heel erg bedankt.
mvg biebs
Hier vind je het recept. Je kan ook de kant en klare icing mix gebruiken.
hier vind je een how-to van koekjes versieren.
Dankje wel voor je snelle reactie
ik ga gelijk spieken, en de icing uit de webwinkel, ik kan er niet mee overweg
word niet wat ik wil.
tja, deze zag ik pas ook staan, (die van dr oetker) Ik durfde het niet te kopen, ik dat dat de icing te dun is. Heeft iemand hier ervaring mee? Kun je hem dikkermaken met poedersuiker?
tja, deze zag ik pas ook staan, (die van dr oetker) Ik durfde het niet te kopen, ik dat dat de icing te dun is. Heeft iemand hier ervaring mee? Kun je hem dikkermaken met poedersuiker?
http://www.deleukstetaarten.nl/index.ph … oyal_Icing
denk dat je hier ook iets aan hebt, geld denk ik wel het zelfde voor dr oetker
bedankt birgitta, ik maak eigenlijk altijd zelf mijn icing, ik gebruik daar gepasteuriseerd eiwit voor. Laatst was dit op, toen leek dit me wel makkelijk. Maar ik durfde het niet aan en ben maar naar de sligro gereden....
hoe maak jij je icing precies dan susanne
als ik dat vragen mag hahaha
gr biebs
ik gebruik het recept van de koekjesfee, (bedankt Karen) :
500 gram poedersuiker,
85 gram eiwit (ik gebruik gepasteuriseerd eiwit)
scheut citroensap
Poedersuiker, daar langzaam het eiwit bij doen, blijven mixen totdat je een stevig mengsel krijgt.
Als ik iets in de icing wil dopen (bijv. soesjes) gebruik ik wat meer eiwit, gewoon op gevoel.
Dankje wel ,
gaat dat ook eens proberen, en die gepasteuriseerd eiwit kan je bij sligo kopen?
Kan je ook klopvast gebruiken ipv eiwit ( heb ik nu niet in huis)
Kan je ook klopvast gebruiken ipv eiwit ( heb ik nu niet in huis)
Nee, dat gaat niet. Heb je ook geen eieren in huis dan? Dan voorzichtig het eiwit van het eigeel scheiden en je kan aan de slag.
Hoeveel eieren heb ik dan nodig? verkopen ze ook eiwit poeder bij appie?
Nee, vroeger wel gepasteuriseerd eiwit, maar dat nu ook niet meer.
Voor verhouding als je geen eiwitpoeder gebruikt maar rauw eiwit, uit mijn hoofd is het geloof ik vraag 8 bij decoreren uit de FAQ (linker hoofdmenu).
de hoeveelheid eieren is moeilijk te zeggen. Ligt aan het gewicht van je ei, (een klein ei weeg de helft van een groot) eerst even wegen!
Nee, vroeger wel gepasteuriseerd eiwit, maar dat nu ook niet meer.
Voor verhouding als je geen eiwitpoeder gebruikt maar rauw eiwit, uit mijn hoofd is het geloof ik vraag 8 bij decoreren uit de FAQ (linker hoofdmenu).
haha, uit d'r hoofd. Het moet niet gekker worden
h
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Decoreren » Glazuur
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.