Onderwerp: Chocola ipv Botercreme
Kan je de taart ipv van Botercreme ook met een heel klein laagje gesmolten chocola besmeren zeg maar als die gevuld is? en daarna dus marsepein erover?
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » Chocola ipv Botercreme
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
Kan je de taart ipv van Botercreme ook met een heel klein laagje gesmolten chocola besmeren zeg maar als die gevuld is? en daarna dus marsepein erover?
dat wordt wel lastig hoor! Als je de chocolade nog niet laat hard worden, krijg je een behoorlijke kliederzooi van. Want dan gaat het uiteindelijk toch wel naar beneden.
Als je het helemaal laat stollen, plakt de marsepein niet.
Je moet dus zorgen dat de chocolade precies goed is. Qua smaak is het natuurlijk heerlijk!.
Daarnaast is het ook moeilijker glad te krijgen.
Andersom zal beter gaan denk ik. Eerst een klein beetje afsmeren met botercr
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » Chocola ipv Botercreme
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.