Onderwerp: Vraagjes over het maken en gebruiken van botercreme...
Tot nu toe heb ik elke keer mijn botercreme zelf gemaakt. (Pakje roomboter zacht laten worden (evt. in magnetron) daarna flink mixen met
Rhod
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » Vraagjes over het maken en gebruiken van botercreme...
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
Tot nu toe heb ik elke keer mijn botercreme zelf gemaakt. (Pakje roomboter zacht laten worden (evt. in magnetron) daarna flink mixen met
Ik kan je niet alle vragen antwoord geven maar ja je kan botercreme invriezen.
En met de mix vullen is zeker anders is beter van smaak vind ik, dan de "gewone"botercreme.
De mix is veel lekkerder, en veel minder zoet dan de 1 op 1. Die vind ik helemaal niet lekker, dus gebruik die helemaal niet.
Maar je kan ook zelf bv. meriguene botercreme maken.
Die smaakt ook heerlijk.
En die is veiliger dan de mix voor het afsmeren.
Want in de mix zit water, dus klein kansje dat je marsepein gaat smelten.
Gaat wel vaak goed, 8 van de 10 keer, maar soms dus ook niet.
En bokkepootjesvulling is heerlijk, maar zou ik zelf niet met de 1 op 1 doen.
En ja, de houdbaarheid is dan beter, een taart met slagroom moet in de koelkast bewaard, en met bc, hoeft niet in de koelkast.
De koelkast zowieso maar op standje 1 zetten, anders gaat hij ook zweten.
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » Vraagjes over het maken en gebruiken van botercreme...
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.