Onderwerp: Hoe kom ik erachter????
Ik heb nu een biscuit in de oven staan die bijna klaar is.
Normaal gebruik ik mix, maar i.v.m. een notenallergie die de besteller heeft heb ik nu zelf beslag gemaakt.
Ik heb het volgende recept gebruikt:
ei, suiker, snufje zou en bloem, het recept is hier van de site.
De eieren lobbig en luchtig kloppen ging uitstekend. Het probleem zit hem in het doorspatelen van de bloem, dat heb ik vrij lang gedaan. Maar ik was wel bang dat ik de luchtigheid eruit zou spatelen. Maar hij komt goed op zie ik, dus dat is goed gegaan.
Hoe kun je dat doorspatelen nou goed doen en dan bedoel ik zonder uiteindelijk miniklontjes bloem te krijgen in je biscuit.
Nu ben ik dus bang dat er toch kleine klontjes in mijn biscuit zitten. De taart heb ik pas vrijdag nodig, hij gaat dus i.p. de vriezer in. Maar om erachter te komen of er klontjes inzitten moet ik hem dus doorsnijden, kan dat voor ik hem invries?
Want om vrijdag voor het vullen en afdecoreren daar nog achter te komen, zie ik natuurlijk niet zitten
Verslaafd aan taarten maken sinds December 2007