Nou, ik heb inderdaad bakpapier gebruikt, en de eerste lading in het midden op een bakplaat gebakken. Op hete lucht oven. Die waren na 8 min. mooi.
Toen nog een lading, middenin, en onderin. En de oven op gewone stand gezet.
Na 10 min. nog helemaal wit. Na 15 min. werden de bovenste mooi, dus die eruit gehaald. Toen nog 5 min. de onderste laten staan, tot ook die er mooi uitzagen.
Maar toen ik de laatste eruithaalde, zag ik dat de onderkant al donkerbruin was.
Erg harde koekjes.
Onderin dus: nooo.
Nu net versierd met icing. Dikke lijntjes ging heel goed.
Maar nu net zoveel water bij gedaan, tot het mooi vloeibaar is. Als ik het van de lepel in de schaal teruggiet, wordt het meteen egaal. Maar op de koekjes vloeit het niet. Dus nog dunner gemaakt. Nu is het wat doorzichtig, en nog steeds moet ik met een kwastje het overal brengen.
Nog dunner kan toch niet? Dan wordt het helemaal doorzichtig.
Wie weet raad?