heb nog wel een recept voor bbc met cacao erdoor, en marsepein kan heel goed met chocola, maar ik zou idd geen cacao door de marsepein doen, gewoon rood kleuren.
het recept voor debotercreme gaat in porties, het is eenbeetje afhankelijk vanhoe groot je taart is, hoeveel lagen en of je het alleen gebruikt voor afsmeren(ik maak het altijd helemaal zelf en dus zijn de verhoudingen anders al van het forum)
hier het recept voor 1 portie:
50 gr boter
125 gr poedersuiker
1 el cacaopoeder vermengd met 1 el kokend water
2 porties
125 gr boter
250 gr poedersuiker
2 el cacao opgelost in 2 el kokend water
3 porties
175 gr boter
375 gr poedersuike
3 el cacao opgelost in 3 el kokend water
boter in de kom (op kamertemp) gezeefde poedersuiker erdoor mixen, totdat het luchtig/ schuimig wordt. daarna nog de cacao erdoor.
ik vind het erg lekker! hoop dat je er wat aan hebt (oh geen smeltende marsepein met deze verhoudingen, dus helemaal super!)
groetjes Ellen