1

Onderwerp: spoedje

wie kan me helpen? Ik heb een opdracht gekregen voor een abraham taart.

Hier wil de opdrachtgever een poppetje op in 3 d met een zak aardappels (is zijn werk) Moet ik voor dit poppetje ook tylose in de marsepein doen? Het poppetje zit tegen de rand van de taart dus heeft wel steun in de rug. Ze wilden de taart overgoten hebben met ganache. Als ik hier het poppetje op zit dan smelt dit toch niet?

En ik heb al even gezocht maar kon niks vinden maar heeft iemand tips of voorbeelden hoe ik het poppetje het beste kan maken.

In ieder geval al bedankt voor de hulp.

groetjes Judje
www.detaartentoko.nl

2

Re: spoedje

ik zou je graag een antwoord geven, maar weet het zelf niet.

dus kijk even mee

3

Re: spoedje

Als je de ganachetaart goed laat afkoelen en het poppetje er op het laatst tegen aan zet smelt dat toch niet lijkt mij? (Maar heb het zelf nog nooit gedaan, dus hier heb je niet zo veel aan eigenlijk...)

Re: spoedje

Ik zou er wel een beetje tylose in doen ja, anders zakt het misschien in.
Het gaat niet smelten, inderdaad wat kiwi zegt; laten afkoelen en op het laatst het poppetje er tegenaan.

Tips voor hoe je het beste het poppetje kunt maken kan ik je helaas niet geven.
Succes!

Groetjes Renske