Ik heb het 1,5 week geleden geprobeerd.
Beetje een combinatie van de recepten en eigen idee.
Ik heb het zo gemaakt:
50gram hazelnoten gehakt en daarna geroosterd in een koekepan.
3 eiwitten en 150 gram suiker samen opgeklopt en vervolgens de hazelnoten erdoor gespateld.
Hier 2 gelijke rondjes van gemaakt op bakpapier op een bakplaat.
Dit 1 uur in de oven op 150 graden.
Dit af laten koelen.
Vervolgens 2 eetlepels oploskoffie opgelost in 2 eetlepels heet water.
Dan heb ik de botercreme van de webshop gemaakt alleen voor het water gebruik ik de oploskoffie aangevuld met water tot de benodigde hoeveelheid.
Als de schuimplaten zijn afgekoeld de eerste op de taartkarton gezet.
Een laag van de mokkacreme erop gespoten.
Dan de andere schuimlaag erop.
En bovenop toefjes mokkacreme gespoten.
Had nog een beetje over dus aan de zijkanten nog een beetje erbij gespoten.
En bovenop nog wat hele hazelnoten ter decoratie.
Ik heb hem zelf niet geproefd, maar de vriend waar ik de taart voor had gemaakt vond hem geweldig!!
De mokkacreme heb ik wel even geproefd en was inderdaad erg lekker, het schuim heb ik niet geproefd maar rook heerlijk!.
Hier nog even een fotootje:

Groetjes Karin OPHEFFINGSUITVERKOOP!! 50% korting op alles in de webshop:
www.taartenprinses.nl